featured image

Vivera Vegetarisch Gehakt

Vivera introduceert Vegetarisch gehakt. E-nummervrij dus eigenlijk moet dit gehakt, gehakt heten! Bereid zelf de lekkerste bal of burger met dit gehakt. Je voegt zelf kruiden, specerijen, zout, peper, een eitje en paneermeel toe naar eigen smaak.

featured image

Valess Filetstukjes

Nieuw van Valess: Valess Filetstukjes. De filetstukjes hebben een stevige bite en een milde, hartige smaak. Ideaal om nog met kruiden op smaak te brengen en te gebruiken in je favoriete roerbak- of pastagerecht.

featured image

Vivera HEKS’NKAAS Schnitzel

Nieuw van Vivera: HEKS’NKAAS Schnitzel. Een vega-lekkere schnitzel met een tikje magie van Heks’nkaas. Heb jij hem al geproefd? Verkrijgbaar bij Jumbo, DEEN, PLUS, Vomar en Nettorama.

featured image

Vivera nieuwe verpakkingen

Vivera introduceert nieuwe verpakkingen! Na 25 jaar hadden we trek in iets nieuws. Wij geloven immers in variatie. Aan onze vegetarische, smakelijke producten hebben we weinig veranderd. Die swingen al de pan uit. Maar onze verpakkingen…die hebben nu nog meer te vertellen!

featured image

Aldi Vegetarische snacks

Aldi introduceert Vegetarische snacks! Vegetarische bio snacks als alternatief voor vlees. Ook te verkrijgen in de variant Vegetarische reepjes of gehakt.

featured image

Vivera We Love Nature- vleesvervangers

Nu in de schappen bij Coop: Vivera ‘We Love Nature- vleesvervangers’ op basis van Lupine. De We Love Nature-varianten zijn verpakt in een transparante schaal en is voorzien van een sleeve met een ambachtelijke uitstraling.

featured image

Campina Valess Cheeseburger

Nieuw van Campina: Valess Cheeseburger! Is een overheerlijke burger, gevuld met smeuïge stukjes kaas. Door de heerlijke vulling is het een smaaksensatie voor jong en oud! Het kan heel goed bij de maaltijd, als tussendoortje of als gezonde snack!

Pagina 1 van 2|<12>|