featured image

Kips Burgers

Nieuw Kips Burgers! Kips breidt haar assortiment verder uit met 3 burgers: Kips Hamburgers, Beefburgers en Kipburgers. Deze producten kun je buiten de koeling bewaren.

featured image

Unox Borrelworst Italiaans

Unox introduceert Borrelworst Italiaans! Bij de Hollandse borrel hoort een echte Unox Borrelworst. Met deze lekkere Italiaans gekruide warme snack maak je in een handomdraai van elk (onverwacht) borrelmoment iets speciaals. Ook te verkrijgen in de varianten: Pittig en Sweet Chilli.

featured image

Struik Ragout

Struik heeft iets nieuws! Vier overheerlijke ragouts in de smaken Kip, Kalf, Rund en Champignon. De ragouts zijn voorzien van het Beter Leven Kenmerk 1-ster. Een product om trots op te zijn!

featured image

Struik Hotdogs

Nieuw van Struik: een range hotdogs, voorzien van het Beter Leven Kenmerk. De hotdogs van Struik zijn lekker stevig en bereid volgens authentieke receptuur. We gebruiken alleen zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en het beste vlees.

featured image

Unox Kip Knaks

Wij kondigen met grote trots aan dat alle Unox Kip Knaks door de Dierenbescherming zijn beloond met een ster van het Beter Leven kenmerk!

featured image

Unox Pittige Party Knaks

Unox heeft iets nieuws: Pittige Party Knaks! Deze heerlijk pittig gekruide borrelworstjes zijn speciaal gemaakt voor al onze volwassen Knaks-fans die houden van een lekkere snack bij de borrel. Pittige Party Knaks maken van elke borrel een feestje!