featured image

AH Roerbak garnalen knoflook

Nieuw AH Roerbak garnalen knoflook! Deze garnalen met smaakvolle knoflookmarinade maken je maaltijd compleet. Ook verkrijgbaar in de variant Naturel.

featured image

AH Kabeljauwfilet

Nieuw AH Kabeljauwfilet! Kabeljaiw (Gadus morhua) gevangen in het noordoostelijk deel van de Atlantische Oceaan; ontdooid. Zout in dit product is enkel afkomstig uit natuurlijk voorkomend natrium.

featured image

Jumbo Limousin Burger 0, 250 kg.

Nieuw Jumbo Limousin Burger 0, 250 kg! Ook verkrijgbaar in de variant Simmentaler Burger 0, 250kg.

featured image

AH Zalm op huid

Nieuw AH Zalm op huid! Verse zalmfilet op huid uit het koele, zuivere water van de Noordse fjorden. Om op de huid te bakken of te grillen op een grillplaat of de BBQ. Lekker, gezond en veelzijdig.

featured image

AH Zalmhaasje citroen knoflook peterselie

Nieuw AH Zalmhaasje citroen knoflook peterselie! Het zalmhaasje is het beste stuk van de zalm: de rug. Lekker stevig en rijk van smaak. Ook verkrijgbaar in de variant paprika ui zeezout.

featured image

AH Tapasgarnalen piri piri

Nieuw AH Tapasgarnalen piri piri! Deze lichtpittige tapasgarnalen zijn gekookt en alvast gemarineerd in een licht pittige piri piri marinade. Ook verkrijgbaar in de variant smokey.

featured image

Jumbo Runderhamburger XL 0, 280kg

Nieuw Jumbo Runderhamburger XL 0, 280 kg! Ook verkrijgbaar in de varianten Black Angus Burger 0, 250 kg. Hamburger Jalapeno 0, 250kg, Hamburger Seasalt Pepper 0, 250 kg.

Pagina 1 van 10|<1234567>|