featured image

Jumbo Food Markt Gazpachosoep

Nieuw Jumbo Food Markt Gazpachosoep! Tomatensoep met komkommer. Ook verkrijgbaar in de varianten Courgettesoep 500g., Bospaddenstoelensoep 500g en Waspeensoep 500g.

featured image

Struik Zoete Aardappel Soep

Nieuw Struik Zoete Aardappel Soep! Onze nieuwe aanwinst, is een heerlijke, gladde soep waar je makkelijk mee kunt variëren.

featured image

Honig aardappel-preisoep

Nieuw van Honig! Aardappel-preisoep is een stevige soep met o.a. aardappel, prei en knolselderij. Serveer er bijvoorbeeld nog een broodje bij en zet zo een volwaardige maaltijd op tafel!

featured image

AH Verspakket erwtensoep

Wat handig! Met dit pakket maak je in een handomdraai een lekkere, verse erwtensoep, die je met trots op tafel kunt zetten. En het mooie is: het pakket bevat precies de juiste hoeveelheden. No waste, dus.

featured image

Honig Bruine bonensoep

Honig Bruine Bonensoep is een stevige soep met o.a. bruine bonen en knolselderij. Door het toevoegen van verse ingrediënten maak jij zelf een heerlijke, rijk gevulde maaltijdsoep. Serveer er bijvoorbeeld nog een broodje bij en zet zo een volwaardige maaltijd op tafel!

featured image

Alvalle gazpacho original

Gazpacho is een overheerlijke soep uit Spanje, voornamelijk gebaseerd op tomaten en koud geserveerd. Een echt zomers recept om van te genieten tijdens uw BBQ, als aperitiefhapje of als lichte maaltijd : Geniet ervan.

featured image

Unox Uiensoep Soep in Pak

Nieuw Unox Uiensoep Soep in Pak! Wat deze soep heerlijk rijkgevuld maakt zijn heel veel grof gesneden uien. Een beetje knoflook en peper geeft de soep net wat extra pit. Ook verkrijgbaar in de variant Romige Champignonsoep.

Pagina 1 van 6|<123456>|