featured image

AH Mossel dipsaus

Nieuw AH Mossel dipsaus! Drie smaken mosselsaus in 1 verpakking: cocktail, knoflook en kerrie. Een praktische combinatie van een smakenpallet voor de zoete of de pittige trek.

featured image

Remia Mayonaise ‘Classic Recipe’

Nieuw Remia Mayonaise ‘Classic Recipe’! Is een volle romige mayonaise naar klassiek recept, met een hartige smaak anno 2016. Ook verkrijgbaar in de varianten Rosemary-Seasalt, Lemon-Pepper, Garlic-Sriracha en Black Truffel.

featured image

Heinz Yellow Mustard Mild

Nieuw Heinz Yellow Mustard Mild! De gele zaadjes staan bekend als de mildste onder de mosterd zaadjes wat zorgt voor een zachte maar overheerlijke smaak die perfect past bij ieder gerecht. Ook verkrijgbaar in de varianten Spicy en Honey.

featured image

Lassie maaltijdsauzen

Nieuw Lassie maaltijdsauzen! Lassie maaltijdsaus is verkrijgbaar in 4 verrassende smaken: Cambodjaanse pompoen, Marokaanse Ras el Hanout, Indiase kerrie en Mexicaanse tomaat!

featured image

Calvé Moroccan Style Harissa

Nieuw Calvé Moroccan Style Harissa! Met Moroccan Style Harissa saus waan je je even in duizend en één nacht dankzij de originele mix van pittige chilipepers, komijn en kikkererwten. Ook verkrijgbaar in de varianten Mexican en Jamaican Style.

featured image

Remia Marinade: Black Jack, Smokey BBQ

Nieuw Remia Marinade: Black Jack, Smokey BBQ! Is een marinade concept waarmee je naar eigen keuze kunt marineren. Verkrijgbaar in de varianten: Strong Blake, Crazy Crook, Jack in a Bag en Dalton in a Bag.

featured image

Remia Kruidenmix voor Dressing Tuinkruiden

Nieuw Remia Kruidenmix voor Dressing Tuinkruiden! Is een vloeibaar kruidenmengsel voor een verse Tuinkruidendressing. Ook verkrijgbaar in de variant Italiaanse Kruiden en Honing Mosterd.

Pagina 1 van 12|<1234567>|