featured image

Persil Power-Mix Caps Universal

Nieuw Persil Power-Mix Caps Universal! Voor het eerst is de kracht van poeder en vloeibaar wasmiddel gecombineerd in één capsule. Ook verkrijgbaar in de variant Power-Mix Caps Color.

featured image

Fleuril care repair wasmiddel

Fleuril Care & Repair is hét wasmiddel dat kleding verzorgt én pluizen tot 80% vermindert.

Fleuril Care & Repair is geschikt voor alle was, ook je fijne was.

featured image

Method afwasmiddel citroen-munt

Eén pompje van ons geconcentreerd + ecologisch afwasmiddel volstaat om vet + vuil moeiteloos uit te schakelen. Voilà, de afwas is gedaan!

featured image

Etos toiletseat cleansing wipes

Een schone en hygiënische toiletbril met deze Etos Toilet seat cleansing wipes. De doekjes kunnen na gebruik doorgespoeld worden.

featured image

AH strijkwater

Maak strijken nóg gemakkelijker en laat je kleding en en andere stoffen heerlijk fris ruiken met Strijkwater Bloemenfris. Het zorgt er bovendien voor dat kalk je strijkijzer niet aantast.

featured image

Witte Reus Poeder

Hardnekkige vlekken zijn verleden tijd met Witte Reus poeder! De Vlek Detector formule is reuzenkrachtig tegen moeilijke vlekken, maar zacht voor je wasgoed. Ook verkrijgbaar in de variant Color Reus.

featured image

Witte Reus Duo-Actief Tegen Nare Geuren

Witte Reus Duo-Actief Tegen Nare Geuren is een toiletblok dat het gemak van een vloeibare toiletreiniger en een luchtverfrisser in één enkel product combineert. Verkrijgbaar in de varianten Lavendel, Den en Tegen Nare Geuren.

Pagina 1 van 7|<1234567>|