featured image

Modifast Drinkmaaltijd Koffie

Nieuw Modifast Drinkmaaltijd Koffie! Een kant-en-klare maaltijdvervanger met een heerlijke koffiesmaak. Ook verkrijgbaar in de varianten Chocolade en Vanille.

featured image

Atkins Crispbread Knäckebröd

Nieuw van Atkins: Crispbread Knäckebröd! Op je koolhydraten letten tijdens je ontbijt of lunch hoeft niet moeilijk te zijn. Na lang testen hebben onze bakkers een knäckebröd ontwikkeld die 50% minder koolhydraten bevat dan gewoon knäckebröd.

featured image

Atkins Vers Volkoren Brood

Nieuw van Atkins: Vers Volkoren Brood! Minder koolhydraten eten, afvallen en op gewicht blijven is nu makkelijker dan ooit. Probeer het Atkins Volkoren Koolhydraat Verlaagd brood. Je vindt het brood bij elke Albert Heijn op de broodafdeling.

featured image

Damhert Tagatesse sticks

Nieuw van Damhert: Tagatesse sticks! Met deze temperatuurbestendige tafelzoetstof (op basis van tagatose, isomalt en sucralose) kan u zowel koude als warme gerechten bereiden. Geschikt voor iedereen die de consumptie van suiker, gluten en/of lactose wil of moet vermijden.

featured image

Atkins Cookies & Cream

Atkins Cookies & Cream repen hebben een heerlijke romige vulling met geroosterde cacaobonen en knapperige chocoladestukjes, gedoopt in witte chocolade. Anders dan andere repen maar weer verrassend lekker.

featured image

WeightCare 5-Daagse Minikuur

WeightCare introduceert 5-Daagse Minikuur! Afvallen zonder ingewikkeld gedoe? Of een ‘goed begin’ maken van een langer dieet? Volg dan stap A, met de 5-Daagse Minikuur: één compleet pakket met alles wat je nodig hebt om verantwoord kilo’s te verliezen.

featured image

WeightCare Rijst op Indische wijze

Ontdek de heerlijke smaak van de WeightCare rijst op Indische wijze! Deze lekkere kant-en-klare, vetarme maaltijd zit boordevol eiwitten en vezels én is bovendien beperkt in calorieën!

Pagina 1 van 4|<1234>|