featured image

Plenty Extra Strong keukenpapier

Nieuw Plenty Extra Strong keukenpapier! Door een speciale productie process is Plenty Extra Strong niet alleen sterker dan Plenty Basic en Plenty Compact, het absorbeert ook nog eens sneller en meer.

featured image

Swirl brilpoetsdoekjes

Nieuw Swirl brilpoetsdoekjes! Direct schone glazen zonder strepen. De brilpoetsdoekjes van Swirl voor thuis en onderweg verwijderen snel alle soorten vuil van uw brilglazen zonder strepen achter te laten.

featured image

Edet Vochtig toiletpapier

Nieuw Edet Vochtig toiletpapier! Het heeft de vertrouwde zachtheid en sterkte van Edet en gebruik je na het gebruik van gewoon toiletpapier. Verkrijgbaar in de varianten Pure, Aloe, Fresh Cucumber, Rich Almond en Soft Shea.

featured image

Plenty Schoonmaak Doekjes

De nieuwe Plenty Schoonmaak Doekjes zijn ideaal voor verschillende schoonmaakklussen binnen het huishouden, waar je normaal een gewone vaatdoek voor zou gebruiken.

featured image

Dettol Hygiënische schoonmaakdoekjes

Nieuw Dettol Hygiënische Schoonmaak Doekjes! Het reinigt elk oppervlak in een handomdraai. Voor een 100% hygiënisch resultaat. Krachtig tegen vet-, vuil- en zeepresten. Bevat geen bleek. Laat geen vlekken of geurtjes achter.

featured image

Tempo Design-Edition

Vanaf september is de Tempo Original Box verkrijgbaar in nieuwe designs. Als het gaat om de nieuwste trends is Tempo daar uiteraard van het begin af aan bij. Dankzij onderscheidende designs zoals expressief, style of seasonal.

featured image

Tempo Light Box

Tempo Light is een tissue die je altijd makkelijk en snel binnen handbereik hebt dankzij de praktische kubusvorm. Het maakt niet uit, thuis of op kantoor, of je nu koffie hebt gemorst of je wil je make-up bijwerken – Tempo Light staat altijd klaar!

Pagina 1 van 3|<123>|