featured image

Jumbo Biologische Havermout

Nieuw Jumbo Biologische Havermout! Deze havermout is gemaakt van uitsluitende biologische havervlokken waar verder helemaal niets aan wordt toegevoegd.

featured image

Aldi Granola

Nieuw Aldi Granola! Kokos of appel. Zonder toegevoegde suikers.

featured image

Dr. Oetker Vitalis Muesli’s

Nieuw Dr. Oetker Vitalis Muesli’s: een lekkere en bewuste start van de dag! Met keuze uit maar liefst 7 verschillende smaken is er voor ieder wat wils. Ongeroosterd, licht geroosterd of krokant geroosterd altijd een lekkere mix.

featured image

Quaker Oats Express Golden Syrup

Quaker Oats Express – het perfecte ontbijt voor mensen die weinig tijden hebben – heeft er een smakelijk broertje bij: Quaker Oats Express Golden Syrup. Ook verkrijgbaar in de variant Grotere Portie.

featured image

Quaker Kopje Havermout Naturel

Nieuw Quaker Kopje Havermout Naturel! Alles wat je nodig hebt voor een heerlijk kopje Quaker Havermout zijn je favoriete mok, een lepel en heet water. Quaker Kopje Havermout is verpakt in portiezakjes van stevig materiaal.

featured image

Quaker Havermout Granola Original

Quaker Havermout Granola Original is een ontbijtgraan van volkoren krokante havermout voor een vezelrijke start van je dag. Voeg ook eens een appel of ander vers fruit toe. Ook verkrijgbaar in de variant Aardbei en Framboos.

featured image

Quaker Havermout Pot Naturel

Nieuw Quaker Havermout Pot Naturel! Een handig kant-en-klaar bakje met een portie Quaker Havermout. Ook verkrijgbaar in de variant Golden Syrup.

Pagina 1 van 6|<123456>|