featured image

Maggi Roerbak Pasta Carbonara

Nieuw Maggi Roerbak Pasta Carbonara! Zet je binnen 20 minuten een heerlijk eenpansgerecht vol verse groenten op tafel. Geniet met Roerbakpasta Carbonara van heerlijke pasta met champignons, spekjes en frisse lente ui.

featured image

Knorr Indonesische Bami Speciaal

Nieuw: Knorr Indonesische Bami Speciaal! Een heerlijk roerbak gerecht met kip, oosterse wokgroenten en een verse komkommersalade.

featured image

Knorr Libanese Falafel

Nieuw van Knorr: Libanese Falafel! De mini-kikkererwten burgers hebben een bijzondere smaak van koriander en komijn. Ook verkrijgbaar in de variant Libanese Tabouleh.

featured image

Knorr Mexicaanse Quesadillas

Nieuw van Knorr: Mexicaanse Quesadillas! Een heerlijk gerecht vol verse groenten die je snel op tafel zet.

featured image

Conimex Wok Paste

Nieuw van Conimex: Wok Paste Curry, Lemongrass & Chili! Verkrijgbaar in de smaken Five Spice & Black Bean, Sambal Badjak, Coconut & Chili en Soja Ginger & Black Pepper.

featured image

Honig Wokpasta Fusilli

Honig wokpasta is lekkere Italiaanse paste die je niet meer apart hoeft te koken. De pasta kan tegelijk met je verse ingredienten direct in de wok of hapjespan. Ook verkrijgbaar in de variant Spaghetti.

featured image

Honig Mix voor Bami Goreng

Honig introduceert Mix voor Bami Goreng! In de Honig Mix voor Bami Goreng zijn sojasaus, geroosterde ui en verschillende oosterse kruiden en specerijen verwerkt zoals gember en knoflook. Ook te verkrijgen in de varianten Bami Ketjap, Roerbakmie Sweet Chili en Roerbakmie Teriyaki.

Pagina 1 van 7|<1234567>|