featured image

Maggi Bouillon Groente

Nieuw Maggi Bouillon Groente! Het biedt jou de vertrouwde smaak van Maggi Bouillon, maar dan met herkenbare kruiden en specerijen.

featured image

Knorr Natuurlijk Lekker

Probeer de nieuwe mixen van Knorr ‘Natuurlijk lekker!’, vol met natuurlijke ingrediënten! Pure kruiden, smakelijke specerijen en grote stukken groenten die zorgvuldig zijn gedroogd.

featured image

Verstegen Pure Specerijen Mengelingen

Nieuw van Verstegen: Pure Specerijen Mengelingen. Deze 10 unieke mengelingen bestaan uit de allerbeste kruiden en specerijen én bevatten geen toegevoegd zout. De mixen vinden hun herkomst in diverse landen over de hele wereld.

featured image

Santa Maria Chili Con Carne Seasoning Mix

Nieuw van Santa Maria: Chili Con Carne Seasoning Mix! Een unieke mix van o.a. chilipeper, komijn en oregano. Een kruidenmix met een rijke en volle smaak en de perfecte partner voor gehakt.

featured image

Santa Maria Enchilada Seasoning Mix

Nieuw van Santa Maria: Enchilada Seasoning Mix. Een kruidenmix met een rijke smaak van guajilo en chipotle pepers en traditionele Mexicaanse kruiden zoals oregano en koriander.

featured image

Aldi Seizoenskruiden

Aldi introduceert Seizoenskruiden. Die bestaat uit diverse soorten kruiden.

featured image

Maggi Bouillon Paddenstoelen

Nieuw van Maggi: Bouillon Paddestoelen! Een bouillon van paddestoelen waarmee je gerechten eenvoudig smaak geeft. Deze bouillon is geschikt voor soepen, sauzen, jus, pasta, rijst, vlees en groente.

Pagina 1 van 4|<1234>|