featured image

Nescafé Dolce Gusto Ristretto Ardenza

Nieuw Nescafé Dolce Gusto Ristretto Ardenza! Ons meest intense meesterwerk. Een boeiende creatie met tonen van zoet gedroogd fruit, een vleugje zoethout en jeneverbes, met een pittige afdronk. Intensiteit 11.

featured image

Nescafé Dolce Gusto Espresso Intenso Decaf

Nieuw Nescafé Dolce Gusto Espresso Intenso Decaffeinato! Is de krachtige, cafeïnevrije toevoeging aan ons espresso assortiment. Met zijn kruidige accenten, geroosterde geur en gedenkwaardige nasmaak.

featured image

Nescafé Dolce Gusto Cappuccino XL

Nieuw Nescafé Dolce Gusto Cappuccino XL! Een rijke espresso met een laag heerlijk lichtzoet melkschuim, nu ook in grootverpakking. Ook verkrijgbaar in de varianten Grande XL, Lungo XL en Café au Lait XL.

featured image

Nescafé Dolce Gusto Macaron Green Tea

Nieuw Nescafé Dolce Gusto Macaron Green Tea! Ontdek de subtiele toon van groene thee gecombineerd met de zoete en unieke smaak van framboos macarons. Ook verkrijgbaar in de variant Citrus Honey Black Tea.

featured image

Pickwick One, Two Tea Banana

Nieuw Pickwick One, Two Tea Banana! Start de dag met deze cafeïnevrije blend, speciaal ontwikkeld voor kinderen. Deze variant heeft een heerlijk milde bananensmaak. Verkrijgbaar in de varianten Peach en Apple.

featured image

Pickwick Even… Bijkomen

Nieuw Pickwick Even… Bijkomen! Speciaal voor die momenten dat je het verdient om even bij te komen.Verkrijgbaar in de varianten Even Verwennen, Even Opwarmen en Even Opfleuren.

featured image

Douwe Egberts Gold

Nieuw Douwe Egberts Gold! Is een veelzijdige, zachte oploskoffie met een rijk aroma. De blend is gemaakt van speciaal geselecteerde hoogwaardige Arabica- en Robustabonen. Ook verkrijgbaar in de variant Espresso.

Pagina 1 van 11|<1234567>|