featured image

AH Zongedroogde tomaten julienne

Nieuw AH Zongedroogde tomaten julienne! Deze zongedroogde tomaatjes zijn in dunne reepjes gesneden en dus direct te gebruiken. Heerlijk vol van smaak en daardoor een verrijking in vele gerechten.

featured image

AH Cavolo nero

Cavolo nero (of palmkool) is familie van de boerenkool, maar nét iets donkerder en het blad is steviger en knapperiger. De smaak lijkt veel op die van boerenkool en gaat in de richting van de spinazie en met een licht bittertje.

 

featured image

AH Boterzachte Witte Asperges

Dit witte goud is heerlijk zacht en onweerstaan op de klassieke manier bereid met een botersausje, ham, ei en aardappelen. Maar ze doen het ook erg goed in een hartige taart, salade of in de soep.

featured image

Bonduelle Bonenmix

Nieuw Bonduelle Bonenmix! Combinatie van crispy maïs, rode kidney, lima & black eyed bonen. Ideaal in salades, soepen en andere gerechten. Sowieso erg smakelijk in Mexicaanse gerechten.

featured image

Bonduelle Bonenmix

Nieuw Bonduelle Bonenmix! Een combinatie van edamame, kikkererwten & groene kidneybonen. Zeer lekker in salades of andere gerechten. Ideaal in oosterse gerechten.

featured image

Bonduelle Edamame Bonen

Nieuw Bonduelle Edamame Bonen! Overheerlijke Edamame bonen. Ideaal in salades, soepen en andere gerechten. Bekend van de sushi.

featured image

HAK Kidneybonen in stazak

Nieuw: HAK Kidneybonen in stazak! Ze hebben een pure smaak en een lekkere bite. Ze zijn ideaal om mee te varieren zowel in traditionele Zuid-Amerikaanse gerechten als in soepen en salades.

Pagina 1 van 3|<123>|