featured image

Perfect Fit Indoor 1+

Nieuw Perfect Fit Indoor 1+! Bevat natuurlijke vezels om de vorming van haarballen onder controle te houden. Het bevat yucca schidigera om kattenbakgeurtjes te helpen verminderen. Ook verkrijgbaar in Adult 1+, Sensitive 1+.

featured image

Perfect Fit Sterile 1+

Nieuw Perfect Fit Sterile 1+! De formule bevat ons Sterile 1+ product 3 additionele gezondheidsvoordelen die aansluiten op de specifieke behoeften van gesteriliseerde katten. Ook verkrijgbaar in de variant Active 1+.

featured image

Whiskas Gewoonweg Lekker Gegrild

Nieuw Whiskas Gewoonweg Lekker Gegrild met Gevogelte! Het heeft een buitengewoon smakelijke bereidingswijze: gegrilde stukjes vlees en vis in een smaakvolle gelei, of gestoofde stukjes in een overheerlijke saus.

featured image

Whiskas Temptations Zeevruchten

Nieuw Whiskas Temptations Zeevruchten! Temptations zijn speciaal verpakt om ze lang vers te houden. Verkrijgbaar in verschillende heerlijke smaken Kip-Kaas, Rund en Zalm.

featured image

Whiskas Dentabites Kip

Nieuw Whiskas Dentabites Kip! Het is ontwikkeld om bij dagelijks gebruik de vorming van tandsteen op het kattengebit te verminderen. Je kat kan dus lekker, maar ook extra verantwoord genieten van een heerlijk tussendoortje!

featured image

Whiskas Immune Support

Nieuw Whiskas Immune Support! Een onweerstaanbare snack met omega 3 en 6 essentiële vitaminen om je kat gezond te houden.

featured image

Adventuros strips met hertsmaak

Adventuros Strips met hertenvleessmaak kunnen geheel of in kleine stukjes gegeven worden, voor een wilde snackervaring op elk moment van de dag!

Pagina 1 van 3|<123>|