featured image

AH Framboos fruitspread

Nieuw AH Framboos fruitspread! Lekker fris, zoet en fruitig. Frambozen fruitspread met 65% fruit. Voor op een beschuitje, een boterham of scone met cream cheese. Ook verkrijgbaar in de variant Aardbei-rabarber.

featured image

AH Biologisch 100% pindakaas naturel

Nieuw AH Biologisch 100% pindakaas naturel! 100% biologische pindakaas gemaakt van niets anders dan biologische pinda’s. Lekker smeuïg! Populair bij jong en oud! Ook verkrijgbaar in de variant 100% pindakaas naturel.

featured image

Jumbo Pasta Pinda Cashew- en Pecannoot

Nieuw Jumbo Pasta Pinda Cashew- en Pecannoot! Is gemaakt van uitsluitend gemalen pinda’s en noten. Hierdoor vormt zich na enige tijd een laagje olie op de pasta.

featured image

Heks’nkaas® Gegrilde Groenten

Nieuw Heks’nkaas® Gegrilde Groenten! De nieuwste variant van HEKS’NKAAS® brengt je naar magische mediterraanse sferen. Tijdelijk verkrijgbaar… een buitenkans voor weer een andere betoverende borrel dus!

featured image

Fair Trade Vlokken Puur

Nieuw Fair Trade Vlokken Puur! Het is gelukt om onze vlokken te maken volgens een nieuw fair-beterd recept. Na veel proberen, testen en proeven is de bietsuiker vervangen door Fair Trade rietsuiker.

featured image

Fair Trade Hagelslag Puur

Nieuw Fair Trade Hagelslag Puur! Het is gelukt om onze hagelslag te maken volgens een nieuw fair-beterd recept. Na veel proberen, testen en proeven is de bietsuiker vervangen door Fair Trade rietsuiker. Verkrijgbaar in de variant Melk.

Pagina 1 van 8|<1234567>|