featured image

Jumbo Meergranen Afbakbroodjes

Nieuw Jumbo Meergranen Afbakbroodjes! Bloem broodjes. Voorgebakken witte en meergranenbroodjes.

featured image

Jumbo Amandel Vijgen Brood

Nieuw Jumbo Amandel Vijgen Brood! Gedroogde vijgen met amandel. Ook verkrijgbaar in de varianten Amandel Vijgenrol en Amandel Dadelrol.

featured image

Bolletje Ontbijtcrackers Havermout

Nieuw Bolletje Ontbijtcrackers Havermout! Onze bakkers hebben de lekkerste ingrediënten uit de natuur geselecteerd voor onze Havermout Ontbijtcrackers. Ook verkrijgbaar in de varianten Spelt Volkoren en Meerzaden.

featured image

Danerolles Super Croissants Lactosevrij

“Nieuw” Danerolles Super Croissants Lactosevrij! Tegenwoordig is de croissant over de hele wereld geliefd als heerlijk begin van de dag. En jij mag dankzij Danerolles delen in die liefde. Je hoeft ons verse deeg alleen op te rollen, af te bakken.

featured image

Bolletje Granen Variatie Spelt

Bolletje introduceert Granen Variatie Spelt! Om 100 gram beschuit te bakken hebben we maar liefst 106 gram spelt gebruikt. Het oergraan geeft de beschuit een warme goudgele kleur. Ook verkrijgbaar in Spelt, Haver, Rogge.

featured image

Schär Mehrkornbrötchen

Schär introduceert Mehrkornbrötchen! Is een glutenvrij broodje en na het ontdooien is het klaar voor gebruik!

featured image

Zonnatura Maïswafel Amarant

Nieuw van Zonnatura: Maïswafel Amarant Rozemarijn en zeezout! Is een heerlijke luchtige snack op basis van gepofte maïs en het oergraan Amarant. Gekruid met geurende Rozemarijn & Zeezout. Te verkrijgen in de variant Marjolein, tijm en oregano.

Pagina 1 van 4|<1234>|