featured image

Koopmans Rustiek Volkorenbrood

Nieuw Koopmans Rustiek Volkorenbrood! Met koopmans Rustiek Volkorenbrood maak je met gemak een heerlijk volkorenbrood met zonnebloempitten. Wil je variëren in smaak, probeer dan ook eens de variant Rustiek Oerbrood.

featured image

Koopmans Cake Specials Appel-karamel

Nieuw Koopmans Cake Specials Appel-karamel! Met Koopmans Cake Specials Appel-karamel bak je echt iets bijzonders. Een echte verwennerij! Ook verkrijgbaar in de varianten framboos-appel en banaan-chocolade.

featured image

Dr. Oetker Duo Kwarktaart

Nieuw Dr. Oetker Duo Kwarktaart Aardbei & Vanille! Deze Duo Kwarktaart is een verrassende frisse taart, die je gemakkelijk zelf maakt. Door de combinatie van aardbei en vanille op een chocoladebodem ziet hij er ook feestelijk uit!

featured image

Dr. Oetker Kleintje Kwarktaart

Dr. Oetker Kleintje Kwarktaart is de perfecte basismix voor het maken van een lekker fris taartje. Het kwarktaartje is heel makkelijk te maken met de bijgeleverde bakvorm en past eenvoudig in de koelkast.

featured image

Dr. Oetker Cake & Taart Vulling

Nieuw Dr. Oetker Cake & Taart Vulling! Met onze nieuwe Cake & Taart Vulling geef je gemakkelijk een heerlijke verrassende choco smaak aan taarten, brownies etc. Ook verkrijgbaar in de variant Salted Caramel.

featured image

Koopmans Zelfrijzend Amandelbakmeel

Nieuw Koopmans Zelfrijzend Amandelbakmeel! Hiermee bak je eenvoudig heerlijke, zoete baksels vanaf de basis. Je voegt zelf boter, suiker en eieren toe. De rijsmiddelen zorgen voor een lekker luchtig eindresultaat.

featured image

Koopmans Glutenvrije Pannenkoeken

Nieuw Koopmans Glutenvrije Pannenkoeken! Met Koopmans Pannenkoeken Glutenvrij maak je met gemak heerlijke glutenvrije pannenkoeken voor het hele gezin. Met een pak bak je ongeveer 12 pannenkoeken.

Pagina 1 van 8|<1234567>|