featured image

LiGa Mini Letterbeertjes

Nieuw LiGa Mini Letterbeertjes! Lekkere, knapperige mini-biscuitjes in beervorm met een letter op de buik van het beertje. Verkrijgbaar in de varianten Chocolade en Vanille.

featured image

Organix Goodies Squeezy Appel & Banaan

Nieuw Organix Goodies Squeezy Appel & Banaan! Het zoete van banaan gecombineerd met het frisse van appel. Deze Squeezy tovert zeker weten een glimlach op het gezicht van je kindje.

featured image

Zwitsal Zeepvrije Wasgel

Nieuw Zwitsal Zeepvrije Wasgel! De milde formulering en de pompverpakking maken het een ideaal product om het lichaam en gezichtje van de allerkleinsten te reinigen.

featured image

Zwitsal Bodylotion

Nieuw Zwitsal Bodylotion! Het houdt de vochtbalans van het babyhuidje op peil, voor een zachte en soepele huid.

featured image

Bambix kant en klaar papje

Bambix Kant en klaar Papje Naturel is voor baby’s vanaf 6 maanden.  Bambix kant en klaar papje Naturel kan 1 portie zelf bereid papje van opvolgmelk met granen per dag vervangen.

featured image

Nestlé Biscuit

Nieuw Nestlé Biscuit! Voor kleine handjes met lekkere trek. Onze berenkoekjes op basis van granen zijn rijk aan ijzer, calcium en vitamines. Berelekker….!

featured image

Nestlé PyjamaPapje Biscuit

Nieuw Nestlé PyjamaPapje Biscuit! Het verantwoorde en lekkere gebruiksklare flessenpapje met meer dan 80% aan opvolgmelk. Ook verkrijgbaar in de varianten Bananaan, Vanille, Peer, Multifruit en 8 Granen.

Pagina 1 van 5|<12345>|